keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Tervetuloa Vasemmistoliiton vapputunnelmaan kotisohvalta!

                                        


Tässä Vasemmistoliiton viestissä tarkempaa tietoa etävapusta.

Hei!

Nämä ajat ovat tuoneet selkeästi esiin ihmisten ja ihmiskunnan yhteenkuuluvuuden. Solidaarisuutta tarvitaan nyt vielä enemmän kuin pitkiin aikoihin.  Siispä #SolidaarisuuttaNyt! 

Tätä vappua vietetään hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Vappunakin pysymme kotona, mutta juhlimme siitä huolimatta – vasemmistoliitto siirtää vapunvieton verkkoon. Tervetuloa mukaan!

Vasemmistoliiton vappulähetys alkaa Facebook- ja YouTube-kanavillamme pe 1.5. klo 12!

Mukana vasemmistoliiton puheenjohtaja,  opetusministeri Li Anderssoninvappupuhe, huippuartisteja ja muuta vappuohjelmaa. Vapun artistivierainamme ovat Litku Klemetti, Paleface sekä Lyyti! 

Liity kanavalle vappuna, ja osallistu omalta kotisohvaltasi!

Näin voit osallistua vasemmiston vapunviettoon:

Vasemmiston vapun 2020 teema on "Solidaarisuutta nyt". Vappupuheissa ja -kulkueissa esitetään monenlaisia vaatimuksia ja ehdotuksia paremmasta tulevaisuudesta. Mikä olisi sinun solidaarinen vaatimuksesi tänä vappuna? Laadi kyltti ja ota kuva itsestäsi olohuoneessasi tai pihallasi kyltin kanssa. Ota koko perhe mukaan! Kokoamme kuvista sivuillemme virtuaalisen vappukulkueen.

Lähetä kuvasi vasemmistoliiton Facebook-sivulle yksityisviestinä tai sähköpostiin vappu@vasemmisto.fi. Lähetä kuva jo ennen vapunpäivää, niin ennätät mukaan koosteeseen.

Voit myös jakaa oman kuvasi sosiaalisessa mediassa tunnuksella #SolidaarisuuttaNyt.
Tervetuloa mukaan uudenlaiseen vapunviettoon tänä poikkeuksellisena keväänä!

Solidaarisuutta nyt!Ystävällisin terveisin,
Perttu Iso-Markku, tiedottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti