torstai 12. syyskuuta 2024

Vipu tiedottaa:

Turkistarhaus historiaan- mielenosoitus Turussa la 14. syyskuuta

 Turkistarhaus historiaan -mielenosoitus Turku, 14 September | Event in Turku | AllEvents.in

Turkistarhaus historiaan -kansalaisaloitteen kannalta on kriittistä muistuttaa päättäjiä siitä, että turkistarhauksen kieltämisellä on laaja kansalaisten tuki. Siksi järjestämme mielenosoituksen aloitteen tueksi - olethan mukana?


Tukimielenosoitus järjestetään samaan aikaan eri puolilla Suomea. Turun osalta se on lauantaina 14.9. klo 14.00 alkaen Yliopistonkadun kävelykatuosuudella. Tapaamme pienen matkan päässä torilta tulevista liikennevaloista. Tunnistat järjestäjän suuresta läpinäkyvästä kassista ja kylteistä. Tulethan paikalle ajoissa, mieluiten muutamia minuutteja ennen tapahtuman alkua. Tapahtuma alkaa tasan klo 14 alkuinfolla.


Järjestäjä tuo mukanaan jonkin verran kylttejä. Ne eivät kuitenkaan välttämättä riitä kaikille. Kannustammekin omien kylttien tekemiseen. Sellaisen voi helposti tehdä melkeinpä mistä vain pahvista. Myös esimerkiksi lakanakangas käy hyvin tähän tarkoitukseen. Kirjoita kylttiin tussilla jokin sopiva teksti kuten "Turkistarhaus historiaan", "Turkistarhauksen aika on ohi", "Turkit eivät kuulu ihmisille" tai muu oma kannanottosi turkistarhaukseen liittyen.


Tapahtuman aikana seisomme kylttien kanssa ja jaamme mahdollisuuksien mukaan tietoa turkistarhauksesta Suomessa. Järjestäjät hoitavat mahdolliset keskustelut ohikulkijoiden kanssa, joten sinä voit keskittyä kyltin pitelemiseen.


Jokainen osallistuja on meille tärkeä, joten tule mukaan ja nappaa kaverisi seuraksi. Näytetään päättäjille yhdessä, että nyt on korkea aika siirtää Turkistarhaus historiaan! 


Järj. 

Turkistarhaus historiaan, Finland Fur Animal Save, Animialia ja Eläinoikeuspuolue

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti