keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

 Hyvä turkulainen ja lähialueiden Vasemmistoliiton jäsen!  


Puoluekokous pidetään Porissa kesäkuussa. Äänestys puoluekokousedustajista on alkanut. Vaaleissa voi äänestää, jos maksoi vuoden 2021 jäsenmaksun vuoden loppuun mennessä.

Viherpunainen vasemmisto ryn ehdokkaat ovat Turun kaupungin varavaltuutettu, hyvinvointialueen aluepelastuslautakunnan varajäsen Riikka Oksanen ja Turun Satama Oyn hallituksen jäsen, JHLn osasto 481 varapuheenjohtaja Max Rauvola-Rosa.


Oksanen on valtuustossa esittänyt hoitohenkilökunnan palkkauksen korjaamista. Hän on myös puolustanut mm. kaupungin työllisyysmäärärahojen nostamista budjetissa,  maksutonta toisen asteen koulutusta ja toiminut TVTn vuokralaisten ja hyvän kaupunkisuunnittelun puolesta.


Rauvola-Rosa on Sataman hallituksessa toiminut ympäristönsuojelun puolesta, esim. vienyt eteenpäin Sataman siirtymistä ruoppausjätteiden maaläjitykseen. Hän on pitkäaikainen ay-aktiivi ja mukana Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton LGBTIQA+ verkostossa.


Molemmat edistävät Vipun periaatteita; punavihreää, ekologista ympäristöpolitiikkaa, ja ihmisten välistä tasa-arvoa. Äänestä siis puoluekokoukseen köyhien ystävät Max ja Riikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti