keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vegekurssi tulossa maaliskuussa-tule mukaan kokkailemaan!



Martin Kulttuuriolohuoneella opitaan sunnuntaina 23.3. klo 14 olemaan ekologisia ja tehdään
ruokaa, jolla on lähes olematon hiilijalanjälki. Kokkailu tapahtuu
hyvässä yhteishengessä ja sopii myös kokkaamista aloitteleville.

Pääruokana syödään kahta erilaista pihviä ja kahdella eri tavalla
valmistettuja kotiranskalaisia. Pihvien valmistuksessa tutuiksi tulevat
soijarouhe, hernerouhe ja kikhernejauho. Ranskalaisia tehdään
uppopaistamalla ja uunissa.

Jälkiruuaksi kahvikiisseliä, joka maistuu erityisen hyvin kerman kanssa.

*****

Vipu ajaa monipuolisen kasvis- ja lähiruoan lisäämistä kaupungin
organisaatioiden hankinnoissa. Luomua ja reilun kaupan tuotteita on
suosittava. Arkipäivän valinnat Turussa vaikuttavat ympäristöön ja
ihmisten sekä tuotantoeläinten elämään kaikkialla.
-

Kurssin hinta 8 euroa, varaathan mukaan mieluiten tasarahan.
Ilmoittautumiset kurssin vetäjälle, Jari Kärkkäiselle osoitteeseen
jajuka@utu.fi 

Olohuoneen tilat ovat rajalliset, joten vain noin
kymmenen henkeä mahtuu mukaan. Ole siis ajoissa!

Kulttuuriolohuone sijaitsee osoitteessa Stålarminkatu 3, ks. karttalinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti