lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vuosikokouksen antia: uusi puheenjohtaja, ja Turun vasemmistoliiton johtoon ehdolle Koivisto ja Sandelin

Viherpunainen vasemmisto ry. valitsi eilisessä vuosikokouksessaan hallituksen, sekä teki ja vahvisti muita henkilövalintoja. Yhdistyksen uusi puheenjohtaja on Sampsa Suominen. Varapuheenjohtajaksi kokouksessa nimettiin Riikka Oksanen, sihteeriksi Jonni Saloluoma ja tiedottajaksi Eva-Liisa Raekallio. Hallitukseen nimettiin myös Minna Sumelius, Antti Rekilä ja Wellu Koivisto.

Aiemmista ehdotuksista vahvistettiin Turun vasemmistoliiton puheenjohtajaehdokkaaksi Wellu Koivisto ja varapuheenjohtajaehdokkaaksi Elina Sandelin. Kunnallistoimikuntaan ehdolla on Riikka Oksanen, Jonni Saloluoma ja Eva-Liisa Raekallio. Vasemmistoliiton puoluekokoukseen ehdolle asetettiin Wellu Koivisto ja Sampsa Suominen ja piiritoimikuntaan ehdolle Sampsa Suominen.

"Aion uutena puheenjohtajana korostaa Viherpunainen vasemmisto ry itsenäistä roolia turkulaisessa yhdistyskentässä. Yhdistys on Turun vasemmistoliiton jäsen, mutta sijoittuu aatteellisesti esimerkiksi ympäristökysymyksissä selkeästi kunnallisjärjestön keskilinjan ulkopuolelle radikaalimmalla linjallaan. Haluan osaltani edistää järjestön neuvottelukulttuurin asiakeskeisyyttä ja avoimuutta. Jättäydyn itse ulkopuolelle Turun vasemmistoliiton päätöksenteosta, sekä kunnallisista luottamustehtävistä keskittyen työskentelemään särmikkään ja luotettavan, aktiivisesti toimivan ja kantaa ottavan yhdistyksen ruorin varressa."


Sampsa Suominen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti