maanantai 4. maaliskuuta 2013

TIEDOTE

JULKAISUVAPAA 4.3.2013
 
TURUN VASEMMISTOLIITTO HALUAA JATKOSSAKIN TOIMIA KUNTALAISTEN HYVÄKSI
-  KANSALAISAKTIVISTI  WELLU KOIVISTO  JA KUNNANVALTUUTETTU ELINA SANDELIN EHDOLLE PUHEENJOHTAJISTOON
 
Turun vasemmistoliiton toiseksi suurin jäsenyhdistys Viherpunainen vasemmisto on nimennyt kunnallisjärjestön puheenjohtajaehdokkaaksi Velimatti Koiviston ja varapuheenjohtajaehdokkaaksi Elina Sandelinin. He haastavat kunnallisjärjestöä tällä hetkellä johtavat Asko Mäen ja Maija Niemisen 14.3.13 järjestettävässä Turun Vasemmistoliiton kevätkokouksessa.
 
Velimatti ”Wellu” Koivisto ja Elina Sandelin edustavat puolueen punavihreää ja sopimuspolitiikkaan kriittisesti suhtautuvaa linjaa. He ajavat myös jatkossa Turun Vasemmistoliiton yhteisesti hyväksymää poliittista linjaa turkulaisten parhaaksi, paikallista kähminnän kulttuuria vastaan.

Koivisto tunnetaan pitkäjänteisestä työstään aktiivina ihmisoikeus- ja ympäristöjärjestöissä. Hän toimii Turun kaupunginvaltuustossa varavaltuutettuna ja jatkaa tälläkin kaudella vahvoja otteitaan kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan jäsenenä. 

Elina Sandelin nousi kunnallisvaaleissa valtuustoon hyvin pienellä vaalibudjetilla aktiivisella ruohonjuuritason kampanjoinnilla. Myös Sandelin on Vasemmistoliiton edustajana kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnassa. Turkulaisten lapsiperheiden arki on tullut hänelle tutuksi työssä erityislastentarhanopettajana.

Koiviston ja Sandelinin valinta kunnallisjärjestön johtoon vastaa parhaalla tavalla tulevaisuuden punavihreisiin haasteisiin.

 
Sampsa Suominen

Eva-Liisa Raekallio 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti