perjantai 20. huhtikuuta 2018

Tässä raporttia rakennus- ja lupalautakunnan kokouksesta 18.4. 

Meillä oli asialistalla viime kokouksessa pöydätty päiväkodin rakennuslupa, jonka käsittelystä kerroinkin 5.4. raportissa. Kyllä kannatti kyseenalaistaa puiden kaato ja muutenkin keskustella asiasta jo esittelijöiden esityksen aikana. 

Hakija oli nimittäin muuttanut hakemustaan ja sen mukaan uutta puuta istutetaan tilalle runsaasti. Tilanne ei ole ihanteellinen, mutta Tallimäen päiväkodin asian käsittely osoittaa, että lautakunnassa käydyllä keskustelulla on oikeasti vaikutusta. Olen hyvin iloinen.

Asialistalla oli myös Varissuolle Orminkujalle valmistuva tilapäisesti nouseva päiväkoti. Paikalla nykyisin sijaitsevassa päiväkodissa on kosteusongelmia, yllättäen...On tosi tärkeää, että lapset pääsevät päiväkotiin, vaikkakin väliaikaiseen siihen saakka kun saadaan rakennettua oikeita, kunnollisia päiväkoteja.

Kokouksessa hyväksyttiin sopimus elintarvikevalvonnan eläinlääkäriyhteistyöstä Liedon, Raision, Turun ja Uudenkaupungin ympäristöterveydenhuoltovalvontayksiköiden yhteistoiminta -alueilla. Kyse on epäilemättä maakuntauudistusta valmistelevasta toimesta. Onkin nyt seurattava tilannetta hyvin tarkkaan.

Eva-Liisa Raekallio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti