sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Vasemmalta-ilta 19.9. "Saaristomeren ongelmat ja niiden ratkaisuehdotukset"


Tervetuloa Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton ympäristöopintokerhon ja Turun Vasemmistoliiton yhdessä järjestämään Vasemmalta - iltaan maanantaina 19.9. Turun Ruissalon Ruisrantaan. 

Varsinais-Suomen elinkeino-ja ympäristökeskuksen johtava asiantuntija Janne Suomela on kutsuttu ulkopuolisena asiantuntijana kertomaan aiheesta  "Saaristomeren nykytila ja mitä sille on tehtävissä". Lainsäädännön asiantuntija, juristi, kansanedustaja ja eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Annika Lapintie alustaa otsikolla "Lainsäädännön mahdollisuudet vesiensuojelussa". Mukana on myös piirin puheenjohtaja Kaisa Vallavuori.

Ilta alkaa klo 17 kahvilla ja omaehtoisella tutustumisella luonnonkauniiseen merenrantamaisemaan, alustukset alkavat klo 18. Keskustelun jälkeen on varattu aikaa vapaamuotoiselle illanvietolle. Omat grillattavat ja eväät kannattaa tuoda mukana.

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 14.9. rajallisen tilan takia ympäristöopintokerhon ohjaajalle Eva-Liisa Raekalliolle osoitteeseen eraekallio@gmail.com, lisätietoja samasta osoitteesta.

Ruisrannan karttalinkki:
http://opaskartta.turku.fi/IMS/?layers=Opaskartta&cp=6702136,23450614&z=2&title=Ruissalon%20puistotie%20641%2C%20Turku

Ruisrantaan pääsee kätevästi myös bussilla nro 8, kannattaa jäädä pois Ruissalon kylpylän pysäkillä. Voit tarkistaa aikataulut tästä

http://www.foli.fi/sites/default/files/Linja%208_12.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti