lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kaupunginvaltuuston uutisia 14.3. 

Olin maanantaina Mirka Muukkosen sijaisena kaupunginvaltuustossa. Tein sinne aloitteen palkkatukirahojen lisäyksestä. Kts. alla oleva teksti. 

Samaisessa valtuustossa hyväksyttiin Vipun jäsen ja vpj Eva- Liisa Raekallio Turun kaupungin nuorisolautakunnan jäseneksi. Onneksi olkoon!

Aloite
Turun kaupunginvaltuustolle
14.3.2016
Suomen hallituksen päätöksellä tulee Turkuunkin vuonna 2016 vähemmän rahaa työllistämistoimiin.
Varsinais-Suomeen rahaa tulee noin 10 miljoonaa euroa vähemmän.Turun kaupungin poliittinen linjaus on suunnata väheneviä työllistämisrahoja enemmän yrityksille.

Yritykset saavat suurimman osan tämän vuoden rahoista ja palkkatukiyhdistyksille loppuu todennäköisesti jo maaliskuussa ja kaupungilta huhtikuussa. Tämä on aiheuttanut suurta huolta erityisesti kolmannella sektorilla.

Turun kaupungin työllisyystoimikunta on tehnyt lisätalousarvioesityksen yhdistysten työllistämisrahaan.Sen esittämä lisäbudjetti ei kuitenkaan ole riitävä turvaamaan yhdistysten ja kunnan työllistämistoimien turvaamiseksi.

Esitän, että
Työllisyystoimikunnan lisätalousarvioesitys on vietävä pikaiseen päätökseen ja tehtävä siihen 500.000€ korotus. jotta yhdistykset ja kunta voivat mielekkäästi jatkaa työllistämistoimiaan vuoden loppuun 2016.

Riikka Oksanen
1. varavaltuutettu
Vasemmiston valtuustoryhmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti