perjantai 27. helmikuuta 2015

Kasopelk § 25

Kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsenet Riikka Oksanen ja Johannes Yrttiaho tekivät kokouksessa 18.2. seuraavan aloitteen:

Kesäkoti Tenhola Ruissalossa on Turun kaupungin myyntilistalla. Tenhola tulisi ehdottomasti jatkossa säilyttää kaupunkilaisten virkistyskäytössä. Huvilan laajeneva käyttö voisi turvata Tenholan säilymisen ulosvuokrattuna kaupungin omaisuutena.

Esitämme, että sivistystoimiala ottaisi Tenholan huvilan yhdeksi kurssi-, leiri ja retkitoimintansa järjestyspaikaksi, yhdessä muiden järjestäjätahojen, yhteistyökumppaniensa, erilaisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa.

Esimerkiksi kansainväliset leirit ja kurssit voisivat toimia hienosti tällaisessa historiallisessa miljöössä. Vuonna 1848 rakennettu huvila Ruissalossa tarjoaa mahdollisuuden viettää ainutlaatuisia hetkiä luonnon ja meren äärellä.

Riikka Oksanen

(Tenholan myynti oli esillä Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnassa 25.2., mutta sen säilyttämistä kaupungin omistuksessa kannattivat lopulta vain Vasemmistoliiton edustajat ja yksi demari.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti