sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viherpunaisen vasemmiston tulevan vuoden toiminnan suunnittelupalaveri pidettiin 16.1

Viherpunaisen vasemmiston tulevan toiminnan suunnittelukokous pidettiin 16.1 Martin kulttuuriolohuoneella. Osallistujia oli paikalla mukavasti: jos taaperoita ei lasketa mukaan paikalla oli puolentoista kymmentä henkilöä.
Kokouksen annista: Vipun toiminnan keskiössä on ollut ympäristö- ja kaavoitusasiat, joiden seurantaan jatkossakin paneudumme huolella. Laajennamme kuitenkin huomiotamme myös enenevissä määrin muille sektoreille ja otamme kantaa punavihreästä näkökulmasta mm. työllisyyspolitiikkaan, ihmisoikeuksiin ja peruspalveluihin. Keskitymme myös osaltamme turvaamaan Vasemmistoliiton paikallista ruohonjuuritason aktiivisuutta ja yhteistyötä vaalien välillä. Tällaisella aktiivisuudella pidetään yllä kestävä kannatuspohja.

Viherpunainen vasemmisto ry kannattaa Eva-Liisa Raekalliota kunnallistoimikunnan varainhankintajaoston puheenjohtajaksi. Hänellä on tarvittavat motivaatio, kokemus ja taidot tämän jaoston toiminnan polkaisemiseksi käyntiin. Järjestöjaoston puheenjohtajaksi pidämme erittäin hyvinä vaihtoehtoina Misha Dellingeriä ja Jari Suomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti