maanantai 22. toukokuuta 2017

Retki Rauvolanlahdelle ja Vaarniemeen 5.6.

Varsinais-Suomen Vasemmistoliiton ympäristöopintokerho järjestää luonto- ja linturetken Turun ja Kaarinan rajalla maanantaina 5.6. klo 17-20. Upeita varsinais-suomalaisia maisemia voi tulla tutkimaan kahdella tavalla, lyhyempää 2 km reittiä tai tulla mukaan pidemmälle reitille, jonka pituus on n. 5 km.

Kokoonnumme kaikki 5.6. klo 17 Turun bussilinjan 13 päätepysäkille Uittamolle, jossa voi vielä pohtia kummalle reitille lähtee. Oppaina kummallakin reitillä toimivat alueen hyvin tuntevat, kokeneet luontotuntijat- ja harrastajat Mikko Lemmetyinen ja Reijo Salmi. Porukat kulkevat eri polkua ja tapaavat Vaarniemen lintutornilla. Sieltä jatkamme kaikki yhdessä Vaarniemen kallion nuotiopaikalle, jossa voi syödä omia eväitä ja grillata purtavaa. Siellä on näkötorni ja hieno näköala saaristoon. Retkellä näkee monipuolisesti sekä merenrantaruovikkoa että kalliometsää. Jyrkkä nousu Vaarniemen kalliolle vaatii hyviä ja käytännöllisiä kenkiä, portaat ovat toki hyväkuntoiset ja leveät.

Ilmoittautumiset 30.5. mennessä ympäristöopintokerhon ohjaajalle Eva-Liisa Raekalliolle, eraekallio@gmail.com tai puhelimella 040-2473913. Retkelle tarvitaan autokuskeja osallistujia kuljettamaan. Laitathan viestiä, mikäli pääset mukaan ja voit tulla omalla autolla. Kerrothan viestissäsi, montako kyytiisi mahtuu ja voitko olla alusta loppuun asti mukana.

Retkelle mukaan siis omat eväät, luontoretkelle sopivat vaatteet ja kengät, ja kiikareista on paljon iloa myös.

Tervetuloa kesäistä luontoa katselemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti